Scroll Top

De peelingbehandelingen gaan een stap verder dan de Facials. De peels van IMAGE Skincare bevatten werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten.

Ormedic Peeling: Een mix van organische ingrediënten geeft de huid een boost zonder chemische ingrediënten. De peeling bevat natuurlijke fruitenzymen en een mix van papaya, ananas en pompoen die de dode huidcellen verwijderen en schade aan huidcellen herstellen zonder chemische zuren. Een enorme verbetering van de huidteint, zuiverheid en textuur zal ontstaan.

Signature Facelift Peeling: Deze 4 lagen Peeling bevat een hoge dosis aan Vitamine C, om het te verstevigen en te hydrateren. Ook bevat het glycolzuur dat de huid exfolieert en glad maakt.

Lightening Peeling: Deze peeling is een mooie mix van werkstoffen die de huid oplichten en verstevigen. Deze formule geeft een blekende werking om het pigment in de dieper gelegen huidlagen van de huid aan te pakken. Deze behandeling is ontwikkeld om als kuur van 6 peelingen te doen.

Wrinkle Lift Peeling: Een peeling met glycolzuur, die snel de dieper gelegen huidlagen binnendringt wat zorgt voor een sterke doorbloeding en celvernieuwing. Hierdoor vindt regeneratie van nieuwe huidcellen en collageenproductie plaats om zo een gladdere en stralende huid te krijgen.

De behandeling bevat:

  • Reiniging
  • Peeling
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Creme masker
  • Afsluiting

De prijs voor 1 behandeling is €75,-

Kuur voor 6 behandelingen is €400,-