Scroll Top

Microscopisch Bloedanalyse

NIEUW! Microscopisch bloedanalyse voor iedereen.

Naast dat we behandelingen uitvoeren aan de buitenkant van de huid, is het ook erg belangrijk om vanuit binnen in het lichaam te kunnen werken. Veelal gaan huidproblemen/klachten gepaard met andere gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, slaapproblemen, onrust, stress en buikpijn. Dit is een reden om een microscopisch bloedanalyse uit te voeren en naar het bloedbeeld te gaan kijken. 

Wat prettig is, is dat we bij de afspraak direct alles gaan nalopen waardoor jij ook mee kunt kijken en gelijk informatie en advies ontvangt. We voeren een levend & droog bloedanalyse uit. De verschillende thema’s die we bespreken:

– Lekkende darm
– Vrije radicaalschade
– Metaalbelasting
– Vitamine C disbalans
– B12/B6/foliumzuur disbalans
– Ijzer/koper/zink disbalans
– Stress/Bijnieruitputting
– Calcium/magnesium/zink disbalans
– Darmtoxiciteit
– Candida (schimmel)
– Vetzuren disbalans
– Kristallen
– Plaque (vettige structuren)
– Spiculea

 

Voorafgaand de afspraak ontvang je een vragenlijst en deze dien je volledig en in alle rust in te vullen. Hoe meer informatie, hoe beter advies gegeven kan worden. Tijdens de analyse ontvang je veel informatie en inzichten met betrekking tot het lichaam. Na de afspraak krijg je een volledig rapport met advies over voeding, leefstijl, eventueel behandelingen/productadvies en supplementen toegestuurd, zodat je deze inzichten in de praktijk kunt uitvoeren. Het is mogelijk om na 6 of 12 weken een herhaal afspraak in te plannen om het vervolg te bekijken. 

Voor meer vragen, neem gerust contact op.