Scroll Top

Over Yon-ka Paris

The Promise Of Infinite Rejuvenation

Yon-Ka is in 1954 in Frankrijk opgericht door de familie Muhletaler, de pioniers van de aroma- en phyto therapie. Ze hadden een ware passie voor planten en essentiële oliën. Zij richtten in 1954 de Multaler-laboratoria op, met een rijke verzameling kennis die ze slechts deelden met enkele wetenschappers, chemici en artsen.

Hun onderzoek leidden tot een doorbraak, namelijk de ontdekking van “Quintessence”. Een unieke combinatie van de 5 essentiële oliën: lavendel, geranium, rozemarijn, cipres en tijm. Deze unieke combinatie heeft geleid tot Yon- Ka.

Yon – staat voor energie en voortdurende vernieuwing

Ka – de subtiele helende energie en de eeuwige kracht van de ziel, die ieder mens in zich heeft.

Tegenwoordig is Yon-Ka aanwezig in 56 landen via een netwerk van spa’s, salons en medische voorzieningen.

Quintessence

De Yon-Ka Quintessence is het DNA van het merk: het biedt een unieke ervaring, dit exclusieve actieve complex is de hoeksteen van de Yon-Ka-productcollectie. Het is altijd vooraf gedoseerd om perfecte tolerantie en optimale resultaten te garanderen, en het voltooit en verbetert de werkzaamheid van de actieve stoffen waarmee het wordt gecombineerd.

Dit unieke elixer is een echt multi-actief schoonheidsconcentraat. Het combineert 5 essentiële essentiële oliën in concentraties die nauwkeurig zijn gemeten om de meest perfecte synergie te bieden. Samen werken ze om de huid te behandelen, genezen en herstellen. 70% van de productcollectie bevat Quintessence naast hun andere actieve ingrediënten.

Lavendel essentiële olie (lavandula angustifolia): herstellende en verzachtende eigenschappen

Geranium essentiële olie (pelargonium gravaeolens): anti-aging en balancerende eigenschappen

Rozemarijn essentiële olie (rosmarinus officinalis): ontgiftende en verstevigende eigenschappen

Cypress essentiële olie (cupressus sempervirens): verfijnende en balancerende eigenschappen

Tijm essentiële olie
(thymus officinalis): zuiverende en verkwikkende eigenschappen

Yon-Ka respecteert de natuur, het is de basis van de producten. Als het gaat om de verpakking, gebruikt Yon-Ka karton van bomen die op een duurzame manier worden beheerd en behandeld door een Zweeds bedrijf dat behoort tot de top 100 van meest duurzaam georiënteerde bedrijven ter wereld, volgens de beoordeling van de Verenigde Nations Worldwide pact.

  • Primaire verpakking: is plastic alternatief/biohars en is recyclebaar
  • Secundaire verpakking is gerecycled karton

Daarnaast helpt Yon-Ka bijenkorven te sponsoren met de Vereniging “Un Toit pour les Abeilles” (een schuilplaats voor bijen), om de bijenpopulaties te ondersteunen en het alarmerende verlies van bestuivende insecten te bestrijden.

Yon-Ka zet zich in om geen bedreigde planten te gebruiken of die essentiële voedselbronnen zijn van de lokale bevolking en/of noodzakelijk zijn voor hun welzijn.