Scroll Top

Facials IMAGE SKINCARE
Flash on Glow €57,50:
Deze behandeling bestaat uit een dubbele peeling, intensieve bindweefselmassage en Image Skincare Sheetmask. Je ziet direct resultaat, ideaal voor een gelegenheid of voor een snelle boost! 
Essential Facial €62,50:
Een basis facial met de perfecte balans tussen een diepe reiniging, onzuiverheden verwijderen, massage en hydratatie.
– Add on: Deluxe masker +€10
Customized Facial €79:
Voor de ultieme GLOW! Boordevol vitamines, zuren en met een intensieve bindweefselmassage voor een stralende huid.
The Ultimate Glow Facial €95:
Alle favorieten in 1 behandeling! Een geweldige combinatie van een dubbele reiniging, enzymatische peeling, bindweefselmassage en luxe sheet mask.
O2 Lift Facial €79:
Dankzij de unieke combinatie van zuurstof, planten stamcellen, peptiden en een bindweefselmassage geeft de O2 Lift een liftend en stralend effect.
Facials YON-KA
Relaxing Facial €65:
Dé facial die de huid ontgift, exfolieert, reinigt en verzorgd boordevol plantenextracten en aromatherapie.
Excellence Aromatic Facial €79:
Een unieke beleving aan de hoogste top van anti-aging, hydratatie en ontspanning met maar liefst 3 luxe massage technieken.
Bindweefselmassage
Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de diepere huidlagen, waar we het weefsel willen stimuleren voor zichtbare huidverbetering. Doordat we de doorbloeding in de huid stimuleren, is de huid ook in staat om de voedingsstoffen beter op te nemen. Bij een slechte doorbloeding of verkleving in het bindweefsel kunnen er huidproblemen ontstaan zoals rimpels. Dan zijn de celwanden bijna niet in staat om de voedingsstoffen op te nemen en de afvalstoffen af te voeren. Deze exclusieve huidverbeterende massage techniek wordt bijna bij elke facial uitgevoerd om zo een optimaal resultaat te creëren.