Scroll Top
Peelings

Mesoestetic Peeling

Met een peeling worden de dode huidcellen verwijderd maar ook de opname van werkstoffen verbeterd en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert. Met de juiste peeling-vloeistof zal de huid weer een frissere uitstraling krijgen en kunnen we bepaalde huidproblemen behandelen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes, grove huidstructuur en ontstekingen.

Losse behandeling €75

Kuur van 4 peelings €275

Image Skincare I-Peel

Ormedic Peeling: De peeling bevat natuurlijke fruitenzymen en een mix van papaya, ananas en pompoen die de dode huidcellen verwijderen en schade aan huidcellen herstellen. Geschikt bij zwangerschap.

Signature Facelift Peeling: Deze 4 lagen Peeling bevat een hoge dosis aan Vitamine C en anti-oxidanten, om het te verstevigen en te hydrateren. Ook bevat het glycolzuur dat de huid exfolieert en glad maakt.

Wrinkle Lift Peeling: Een peeling met glycolzuur. Hierdoor vindt regeneratie van nieuwe huidcellen en collageenproductie plaats om zo een gladdere en stralende huid te krijgen.

Losse behandeling €75

Kuur van 6 peelings €400

Kruidenpeeling

De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen.

De kruidenpeeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de kruidenpeeling ook gebruikt worden op de gevoelige- en couperose huid. Door afname van de verhoornde cellen wordt roodheid verminderd.

Behandeldoelen:

  • Het stoppen van ontstekingen.
  • Het normaliseren van de talgklieren.
  • Herstellen van de beschadigde cellen en dieptereiniging van de poriën.
  • Verzachten van de huid.
  • Stimuleren van de collageen- en elastineproductie.

Losse behandeling €75

Kuur van 3 peelings €200