Scroll Top
Minerale Make-up

In de salon gebruiken wij Mineralogie; oftewel minerale make-up.

Dit is voor de zelfbewuste en kritische vrouw, die voor natuurlijke make-up kiest, zónder schade toe te brengen aan de gezondheid van de huid. Traditionele make-up bestaat vaak uit huidafsluitende stoffen waardoor steeds vroeger en vaker allergieën ontstaan en de huid sneller veroudert doordat het de huid verstikt en de huidstofwisseling verstoort.

De luxueuze minerale make-up van Mineralogie is hypoallergeen en parfumvrij! De make-up bestaat uit de beste ingrediënten en is vrij van talk, zetmeel, kleurstof, parfum, parabenen en het bevat 100% zuivere en natuurlijke mineralen. De minerale make-up bevat zonbeschermingsfactor SPF 26. Mineralogie staat voor milieuvriendelijke producten en het is niet op dieren getest.

Draagt u zelf nooit make-up of wilt u advies voor een praktische, snelle look? Wij informeren u graag over alle diverse soorten make-up en wat bij uw huid en wensen past. Ook is het mogelijk om u te laten opmaken om ermee kennis te maken of juist voor een speciale gelegenheid!

Advies is altijd vrijblijvend
Advies incl. complete proefmake-up: €14,-
Feestmake-up: €24,-